Teatteri Pilke  
  Yhteistyössä:

Tuorla

Extreme Fun

JPT Markkinointi

Sumppu Mökkivuokraus

Silver River

Kirakka

Kaaarinan Nuorisoteatteri

Tuula Hänninen, puheenjohtaja

Olen turkulainen teatterintekijä, yhteisöpedagogi ja kulttuurituottaja. Valmistuin Mikkelin AMK:n kulttuurin ja nuorisotyön koulutusyksiköstä 2002, jonka jälkeen muutin Turkuun. Olen työskennellyt mm. Teatteri Sudessa ja Linnateatterissa. Esittävän taiteen opintoja on Halikosta vuosilta 2004–05, Åbolands folkhögskolanista (showlinjen) 2004–05 ja Pohjois-Karjalan opiston teatterilinjalta 1997–98. Vuoden 2006 alusta olen työskennellyt oppaana apteekkimuseossa.

Helena Koivisto, sihteeri

Olen erityislasten ja -nuorten koulunkäyntiavustaja Raisiosta. Suoritin kaupan ja hallinnon tutkinnon Rauman kauppaoppilaitoksessa 1995, jonka jälkeen työskentelin kasvatustieteiden kirjastossa (ROKL) ja kaupan alalla. Erityisnuorten parissa olen toiminut vuodesta 2002. Virallisen tutkintoni tähän työhön suoritin 2005.
Kokemusta näyttelijän työstä löytyy mm. Forum-teatterista, lyhytelokuvaproduktioista ja elokuva-avustajana toimimisesta. Alan opintoja on kertynyt Näyttelijäntyön, draamakasvatuksen ja teatteriviestinnän- sekä markkinoinnin saralta Halikosta 2004–05.

Jatta Kurppa, rahastonhoitaja

Olen Haapavedeltä 2006 Turkuun muuttanut draamapedagogi. Valmistuin Axevalla folkhögskolanista Ruotsista 1990, jonka jälkeen olen työskennellyt ohjaajana yli 30 näytelmässä lasten ja nuorten parissa lähinnä Raumalla, sekä toiminut ilmaisutaidon opettajana lukiossa. Haapavedellä valmistuin matkailupalveluiden tuottajaksi 2006 ja tällä hetkellä opinnot jatkuvat Turun AMK:ssa sosionomi-opintojen parissa.

Jari Hilska, ohjaaja

Olen teatteriohjaaja ja kouluttaja Forbystä. Kokoillan esityksiä on takana noin 90. Teatterialan kouluttajana olen toiminut vuodesta 1993. Olen opiskellut viestintää, kasvatustieteitä, psykologiaa ja draamakasvatusta yliopistossa sekä valokuvausta ja teatteritekniikkaa. 2007 sain valmiiksi myös yrittäjän erikoisammattitutkinnon.

Kaleva Pekonen

Olen Salosta 2006 Turkuun muuttanut teatterintekijä. Salon teatterissa työskentelin näyttelijänä vuosina 1999–05, joista viimeiset vuodet myös hallituksen jäsenenä. Harrastan lyhytelokuvien tekoa, joista mm. Naisen osia palkittiin Kettupäivillä ja Christmas Delivery dvd-videolyhytelokuvakilpailussa Helsingissä. Näyttelijäntyön opintoja on Voionmaan opiston elokuvanäyttelemisen linjalta 1997–98, Salon teatterin kurssilta 2003–04 sekä Halikosta 2005. Olen toiminut elokuva-avustajana ja näyttelijänä tv-sarjoissa.

Jyrki Rämö

Olen alun perin Muurlalainen teatterintekijä, sähköasentaja ja verhoilija. Olen toiminut Salon teatterin näyttelijänä vuodesta 1995 sekä valo- ja äänitekniikan, lavastuksen ja puvustuksen parissa vuodesta 1996. Teatteriopintoja löytyy Muurlan opiston näyttelijäntyön linjalta 2005 ja Teatterikorkeakoulun teatterityöpajakurssilta 1997.

Ari Laine

Olen pitkän linjan keittiöammattilainen: kokki ja keittiöesimies Salosta. Olen kolunnut Euroopan satamakaupungit ja piipahtanut ison veden takanakin. Entinen yrittäjä, timpuri ja betonityöntekijä – tunnettu Norjassa asti. Nykyisin vastaan Pilke Teatterin kahvilatoiminnasta, teen lavasteita ja otan vastaan lippuvarauksia.

Viimeksi muokattu 29.5.2007.