Teatteri Pilke  
  Yhteistyössä:

Tuorla

Extreme Fun

JPT Markkinointi

Sumppu Mökkivuokraus

Silver River

Kirakka

Kaaarinan Nuorisoteatteri

Olemme matkalla esittävän taiteen monitoimifoorumiksi

Pilke on esittävän taiteen yhteisö, joka tekee näytelmiä, kouluttaa ja yhdistää alan tekijöitä. Näyttelijäntyön ja teatterimarkkinoinnin kouluttajana se on toiminut jo vuodesta 1993. Ensimmäisen kokoillan näytelmän Teatteri Pilke tarjoaa kesällä 2006. Arto Paasilinnan Hirttämättömien lurjusten yrttitarhan ensi-ilta 17.6 esitetään Piispanristin tilassa Turun ja Kaarinan rajalla.

Ryhmässämme toimii teatterin, kulttuurin ja nuorisotyön ammattilaisia. Olemme poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumattomia. Tulevaisuudessa tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia kulttuuripalveluja, mm:

 • 3-5 kokoillan näytelmää/vuosi
  Ensimmäisenä produktiona Arto Paasilinnan Hirttämättömien lurjusten yrttitarha kesällä 2006. Kesänäytelminä tullaan jatkossakin näkemään kansan suosikkitarinoita, sekä lapsille että aikuisille. Talvikaudella esitetään marginaalisempia produktioita.
 • Koulutustoimintaa
  Tarjoamme esittävän taiteen ammatillista koulutusta alalle aikoville ja ammattilaisille jatkokoulutuksen muodossa sekä lapsille draamakasvatusta, taidekasvatusta ja taiteen perusopetusta. Koulutus viedään sinne missä tarvitaan mm. koulut, yhteisöt ja yritykset.
 • Draamatyöpajan
  Toiminta on aloitettu jo ainakin Jyväskylässä ja tarve on myös täällä Varsinais-suomessa. Sisältää prosessin näytelmän kirjoittamisesta ja dramatisoinnista esityksesti asti yhteistyössä pajatiimin kanssa sisältäen tekniikan, lavastuksen, puvustuksen, markkinoinnin ja ohjausprosessin.
 • Markkinointiviestintäverkoston
  Sähköinen verkosto auttaa esittävän taiteen ammattilaisten ja harrastajia löytämään toisensa toisensa mm. casting-palvelun kautta. Verkostoidumme alan koulujen, organisaatioiden ja yritysten kanssa. Verkoston laajentuessa foorumia on mahdollista laajentaa esittävän taiteen eri osa-alueille hyvin moninaisesti esimerkiksi vuokraamalla tekniikkaa ulos ja tekemällä yhteistyötä musiikki- ja bänditoiminnan saralla.

Viimeksi muokattu 14.3.2007.